Интериорна боя Caparol Indeko plus

Интериорна боя Caparol Indeko plus

Производител:

DAW DAW

Опаковка:

12.5 l

Цена:

204.52 лв./бр. без ДДС

Описание:

Уникален клас интериорна боя, изключително производителна и икономична. Със сведена без вредни влияния. Непластифицирана, без разтворители.

Покритие от най-високо качество за всички вътрешни стени и тавани Indeko Plus притежава двойна покриваща способност, и следователно в повечето случаи един равномерно нанесен слой е достатъчен. Продуктът изсъхва много бързо, без да издава неприятна миризма, поради което е особено подходящ в случаи, в които времето е кратко, и не причинява дискомфорт на обитателите или потребителите чрез миризма на прясна боя, тоест подходящо е за боядисване или освежаване на болници, старчески домове, складове, хотели, ресторанти, офиси, училища, детски центрова, лекарски кабинети, обществени сгради и частни жилища.

Качества на продукта:
Разрежда се с вода, не вреди на околната среда и има съвсем лек мирис.
Не съдържа потъмняващи активни вещества.
Лесно се коригира.
Двойна покривна способност.
Висока степен на белота.
Дифузно покритие Sd-стойност < 0.1 m

Цветове:

Бял.
Indeko Plus може да се оцвети с оцветители CaparolColor или AVA. Ако трябва да се оцветява ръчно повече от една кофа, то целият продукт трябва много добре да се смеси преди използване, за да се избегне разлика в цвета. Количества от 100 литра или повече могат да се поръчат да бъдат оцветени фабрично в желания цвят. Indeko Plus (База 1-3) може да се оцвети със системата за оцветяване ColorExpress във всички цветове от актуалните колекции. Проверете оцветения продукт преди нанасяне, за да избегнете разлики в цветовете. Винаги използвайте боя от една и съща партида, когато нанасяте на безшевни повърхности. Ярките, наситени нюанси могат да имат по-слаба покривна способност. Следователно е препоръчително първо да се нанесе един предварителен слой в подобен пастелен цвят на бяла основа. Може да е необходим втори, финален слой.

Разходна норма:

Около 125 ml/m² върху равна повърхност. Върху груби повърхности съответно – повече. Точното количество най-добре се определя чрез пробно покритие.

Документация:

Всички цени на продукти са без ДДС.
Венера ЕООД си запазва правото на промени в обявените в сайта цени. Възможно е несъответствие на посочените цени в сайта или снимките на продуктите с действителните.

ПРОДУКТИ ПО КАТЕГОРИИ

ТОП ПРОДУКТИ CAPAROL
Грундиране, Импрегниране
Мазилки , Шпакловъчни смеси
Епоксидни подове и защита на бетон
Системи за реставриране на исторически паметници