Търсене в продукти ...

ПОКРИВНИ ПРОЗОРЦИ ЗА ПЛОСКИ ПОКРИВИ

ПОКРИВНИ ПРОЗОРЦИ ЗА ПЛОСКИ ПОКРИВИ

Продуктите на ВЕЛУКС за плоски покриви са подходящи за всяка стая и обединяват практичност и естетика, където и да ги монтирате. Както заради превъзходния дизайн, така и заради перфектната изработка и допълнителните аксесоари, като дистанционно управление например, продуктите на ВЕЛУКС за плоски покриви позволяват на дневната светлина и свежия въздух да проникнат във Вашия дом.

Покривни прозорци ВЕЛУКС за плоски покриви могат да се използват както при нов монтаж, така и при смяна.

С продуктите на ВЕЛУКС за плоски покриви можете да създадете усещане за повече пространство във Вашия дом. Перфектното решение за естествено осветление в индустриални обекти с плоски покриви!

Прозорците за плосък покрив притежават завидни изолационни качества, за да Ви е винаги топло и удобно. Уникалният им дизайн придава допълнителна красота и стил на всяка стая под плоския покрив. Рамката на прозорците е с височина 20 см. Монтират се при наклон на покрива 0°-15°.

Всички прозорци ВЕЛУКС за плосък покрив са изработени от бели PVC профили със специална полистиренова изолация, за да гарантират висока степен на термоизолация. Куполът от външната страна осигурява защита от дъжд и сняг и може да бъде поръчан според Вашето желание – прозрачен или бял.


Прозорци за плоски покриви с купол

ПРОЗОРЦИ ЗА ПЛОСЪК ПОКРИВ С КУПОЛ

Много от основните стаи в домове с равни покриви – включително кухни, всекидневни и спални - получават малко естествена светлина. С един нов прозорец, монтиран върху плоския покрив можете да преобразите и подобрите всяко едно пространство. Покривният прозорец за плосък покрив с купол добавя търсените от Вас светлина и въздух като отговаря на всяка една практическа и естетична нужда.

Покривният прозорец за плосък покрив с купол, както и всеки един от прозорците на ВЕЛУКС, е енергийно ефективен и има отлични изолационни качества. Така че, независимо колко студено стане навън, на Вас вътре ви е уютно и топло.

Минимална загуба на топлина - Покривният прозорец за плосък покрив с купол е енергоспестяващо решение с отлични изолационни качества, което гарантира уютен климат във Вашия дом през цялата година.

Намалявате шума - Заради дизайна на прозореца, покривният прозорец за плосък покрив с купол силно намалява шума от падането на дъждовните капки. Дъждът и градушката няма да ви развалят съня или удоволствието от любимата музика.

Нуждаете се от контрол върху притока на светлина? Можете да оборудвате Вашия прозорец за плосък покрив с електрически плисирани щори ВЕЛУКС, които се предлагат в три цвята.

Прозорец за плосък покрив CFP – неотваряем

Прозорец за плосък покрив CFP – неотваряем

Подходящ за стаи, в които имате други възможности за проветрение, а Ви е необходима повече дневна светлина.

Прозорец и изход за плосък покрив CXP – ръчно отваряем

Прозорец и изход за плосък покрив CXP – ръчно отваряем

Отваряем ръчно, предназначен за излизане на покрива от обитаеми, отопляеми помещения под плоския покрив.

Прозорец за плосък покрив CVP 0573 с дистанционно управление

Прозорец и изход за плосък покрив CVP с дистанционно управление

Можете да проветрявате стаята с едно натискане на бутона. Сензорът за дъжд автоматично ще затвори прозореца, ако завали.

Прозорец за плосък покрив CVP 0073 - ръчен

Прозорец и изход за плосък покрив CVP с дистанционно управление

С удобна пръчка за управление с манивела. Пръчката е телескопична, с дължина 190 см и е включена в комплекта.


Прозорци за плоски покриви с плоско стъкло

Прозорци за плоски покриви с плоско стъкло

Прозорци за плоски покриви с огънато стъкло

Прозорци за плоски покриви с огънато стъкло

VELUX Брошура Продукти и цени покривни прозорци Цени на покривни прозорци VELUX
За по-подробна информация за продуктите на VELUX не се колебайте да се свържете с нас!
Върни се в началото на страницата