Търсене в продукти ...

Венера ЕООД - лидер в търговията със строителни материали!

Венера ЕООД е една от най-големите компании за търговия със строителни материали в Югозападна България. Фирмата ни е със седалище в гр. Гоце Делчев и развиваме дейността си от 2010 г. Още от създаването на фирмата наша основна цел в работата ни е удовлетворявато на нуждите на всеки един клиент, предлагайки му професионално обслужване и индивидуално решение за всеки проблем.

Високото качество и разнообразие на предлаганите стоки, в съчетание с отличното обслужване и атрактивни цени, утвърждават Венера ЕООД като една от водещата фирма в търговията със строителни материали в Югозападна България. Ние сме надежден и предпочитан партньор както от инвеститори и предприемачи, така и от клиенти на дребно. Обслужваме клиенти както от региона, така и от цялата страна.

Венера ЕООД непрекъснато обновява продуктовата си гама и разширява търговските и складовите си площи, за да обхванем на 100% дейностите в строителството. За нас всеки клиент е важен, а удовлетвореността от добре свършената работа е да Ви видим отново при нас!


Венера ЕООД - разнообразен избор, професионално обслужване, отлични цени!

Венера ЕООД е вносител на редица водещи Европейски марки строителни материали - VELUX , CAPAROL , ISOVER , RIGIPS , MAPEI , NORGIPS , HARDEX , SARATOGA и др.

Венера ЕООД е официален представител на най-утвърдените Български производители на строителни материали - АНГРО , НИНАХИМ и др.

При нас изборът е изключително разнообразен. Ние предлагаме широка гама от строителни материали -  покривни прозорци ,  системи от гипсокартон и гипсфазер  , профили за сухо строителство ,  топлоизолации , хидроизолации, мазилки ,  бои ,  лепила и шпакловки за топлоизолация ,  лепила и фугиращи смеси за плочки ,  шпакловки  и много други.

Предлагаме транспорт до обекта на клиента, а поръчките се изпълняват в изключително кратки срокове.

Венера ЕООД предлага компетентна и надеждна консултация, гъвкави решения и атрактивни оферти в крак с най-новите тенденции в строителния бранш. Ние работим за Вашият успех и искаме да постигнем дългосрочно сътрудничество, базирано на взаимно доверие и уважение. При нас ще получите най - доброто качество в комплекс от услуги. Клиентите ни знаят защо пазаруват при нас и това са изгодни цени и отличен подбор на утвърдени маркови продукти!

Върни се в началото на страницата