Търсене в продукти ...

Декоративни техники CAPAROL

Декоративните техники CAPAROL са един отличен начин да постигнете индивидуалност и неповторим ефект за Вашите стени и перфектният завършек на Вашия ремонт!

Декоративните техники CAPAROL придават ново измерение на Вашият ремонт - резултатът е произведение не изкуството!


Видове декоративни техники

Декоративни шпакловъчни техники

Декоративна техника с мраморен ефект Capadecor StuccoDecor DI PERLA Декоративна техника с мраморен ефект Capadecor StuccoDecor DI PERLA Декоративна техника с мраморен ефект Capadecor StuccoDecor DI PERLA

Декоративните шпакловъчни техники представляват различни типове шпакловки, които се полагат по специфичен начин за получаване на различни типове повърхности - с мраморен ефект, с огледален блясък, с металически оттенък и други. Декоративни шпакловъчни техники изискват специални методи за полагане, а в някои случаи и специални инструменти, но крайният резултат е неповторим.

Декоративни техники на база покития с пигменти

Декоративна техника с мраморен ефект Capadecor CapaGold si CapaSilber Декоративна техника с мраморен ефект Capadecor Metallocryl Interior Декоративна техника с мраморен ефект Capadecor Metallocryl Exterior

Декоративните техники на база покития с пигменти се изпълняват чрез полагане на различни бои и пигменти и чрез тях се получава специфичен вид и ефект на повърхностите - с визия на течно злато, с метален ефект, с копринен или перлен отблясък и др. Тези декоративни техники са по-лесни за нанасяне и изпълнение и не изискват специфични методи на полагане.

Декоративни техники на база лакове за стени

Декоративните шпакловъчни техники на база лакове за стени се изпълняват чрез полагане на специални лакове за стени и чрез тях се получава специфичен вид и ефект на повърхностите. Тези декоративни техники са лесни за нанасяне и изпълнение и не изискват специфични методи на полагане.

Декоративни техники на база многоцветни покрития

Декоративна техника Capadecor VarioPutz Декоративна техника Capadecor VarioChips

Декоративните шпакловъчни техники на база многоцветни покрития се изпълняват чрез полагане на специални многоцветни покрития за стени и чрез тях се получава специфичен вид и ефект на повърхностите. Тези декоративни техники, както и техниките на база лакове за стени са лесни за нанасяне и изпълнение и не изискват специфични методи на полагане.

Декоративни моделиращи техники

Структура Bacharach Структура Garmisch Структура Lindau

Декоративните моделиращи техники се изпълняват чрез полагане на специални структурни бои или мазилки за стени и чрез тях се получава специфичен вид и ефект на повърхностите. Декоративните моделиращи техники са по-сложни за нанасяне и изпълнение и изискват специфични методи на полагане, които са показани в приложените филми към повечето декоративни техники.

Декоративни техники на база стъклофибърни тапети

Декоративните техники на база стъклофибърни тапети се изпълняват чрез полагане на специални тапети за стени и последващ слой покритие и чрез тях се получава специфичен вид и ефект на повърхностите. Тези декоративни техники са лесни за нанасяне и изпълнение и не изискват специфични методи на полагане.

Върни се в началото на страницата