Търсене в продукти ...

VELUX - лидер в покривните прозорци

VELUX е лидер на пазара на покривни прозорци в България. Компанията предлага богата гама от покривни прозорци, щори и аксесоари за тях.

Венера ООД е официален дистрибутор на ВЕЛУКС България ЕООД и предлага продажба и монтаж на цялата продуктова програма на VELUX - покривни прозорци и светлинни тунели, светлинни решения за плоски покриви, декоративни и слънцепредпазни щори и сенници, външни ролетни щори, инсталационни продукти, продукти за дистанционно управление. Извършваме безплатен оглед на адрес в удобно за клиента време от квалифициран и опитен служител на фирмата.


Защо VELUX?

Покривни прозорци, щори и сенници VELUX

Утвърдена марка: VELUX предлага продуктите си повече от седемдесет години на световния и вече четиринадесет години на българския пазар и е име, на което можете да вярвате.

Бърза и точна доставка: Повечето от продуктите на VELUX могат да са при Вас в рамките на 2 дни от датата на поръчката.

Гъвкава продуктова програма: Различните продукти VELUX се създават така, че да пасват перфектно един спрямо друг. Това Ви позволява да ги модернизирате по всяко време, като добавите нов аксесоар, или лесно да ги подмените с нови, ако е необходимо.

Експертна консултация: Опитните търговски представители на VELUX са винаги на разположение за да Ви предложат професионален съвет и консултация. Независимо дали все още планирате или вече сте на етап монтаж, експертите от VELUX са на линия.


За VELUX

Покривни прозорци, щори и сенници VELUX

Групата VELUX е революционер в концепцията за покривни прозорци. Компанията разработва висококачествени продукти, които определят стандартите в бранша. 70 години нововъведения са превърнали VELUX в най-иновативната марка на пазара

VELUX е глобална компания, основана на визията за естествена светлина, свеж въздух и по-добро качество на живот - на тези предимства се наслаждават милиони хора по целия свят благодарение на продуктите им.


Малко история

През 1941 г., воден от желанието да съживи и преобрази подпокривния етаж с изобилие от дневна светлина и свеж въздух, датският инженер Вилум Кан Расмусен изобретява и монтира своя първи покривен прозорец VELUX. Името не е случайно,то е съчетание на основните функции на покривния прозорец – ВЕнтилация и ЛУКС(мерна единица за осветеност).

Днес, вече повече от 70 години по-късно, VELUX е водеща търговска марка за строителния бранш в Европа и Света. Марка, синоним на качество, издържливост и елегантен дизайн. Както един клиент от Франция, който строи къща за гости край Гоце Делчев казва: „Да имаш покривни прозорци VELUX в дома не е само необходимост. Това е въпрос на престиж и вдига продажната цена на целия имот”.

Върни се в началото на страницата