Търсене в продукти ...

Окачени тавани

Растерните окачени тавани представляват система от метални профили и пана от различни материали, които се монтират по определен начин.

Окачените тавани намират своето приложение във най-различни помещения - баня, кухня, офис помещения, обществени сгради и много други. Освен това растерните окачени тавани се използват изключително успешно в помещения със специални изисквания за пожароустойчивост, акустика, влагоустойчивост, хигиена и други.

Окачените тавани се налагат все повече в съвременното строителство поради очевидните им предимства: лесен и бърз монтаж, демонтаж и ремонт; ниска цена; разнообразие от видове и възможности, които предлагат; малко тегло; избягване на мокрите процеси; възможност за полагане на скрито осветление, вентилационни елементи, кабели и други; много лесен достъп до скритите елементи в тавана и други.

Паната за растерните окачени тавани се изработват от различни видове материали - минералфазерни пана, дървени пана, метални и други, като в зависимост от това покриват различни изисквания за влагоустойчивост, пожароустойчивост, акустика, хигиена и други.

Венера ЕООД предлага пана за растерни окачени тавани на един от най-големите Европейски производители - AMF(Германия).

Виж целия текст
Скрий текста
Продукти от категорията (4)

Всички цени на продукти са без ДДС.
Венера ЕООД си запазва правото на промени в обявените в сайта цени. Възможно е несъответствие на посочените цени в сайта или снимките на продуктите с действителните.

Kрепежи и инструменти
Строителни материали
Покривни решения
Метални изделия
Дървесни изделия
Интериор
Върни се в началото на страницата