ТОП ПРОДУКТИ CAPAROL

Топ продукт

Caparol Amphibolin E.L.F. Фасадна боя

247.55 лв./бр.(19.80 лв./л.)
Топ продукт

Caparol Amphibolin-W Фасадна боя

277.94 лв./бр.(22.23 лв./л.)
Топ продукт

Caparol ArteLasur Color Лак за стена

80.56 лв./бр.(32.22 лв./л.)
Топ продукт

Caparol CapaMaxx Интериорна боя

22.75 лв./бр.(7.30 лв./л.)

ЗА CAPAROL

Компанията DEUTSCHE AMPHIBOLIN WERKE von Robert Murjahn GmbH & Co. KG е един от най-големите производители в Европа в областта на бои и довършителни материали в строителството. DAW Германия е семейна фирма с история на повече от 110 години.

DAW Германия е лидер на пазара в Германия, собственик на търговските марки CAPAROL, CAPATECT, ALPINA, Disbon, ALLIGATOR, NERCHAU. Гамата от продукти, произведени и пуснати на пазара обхваща интериорни и екстериорни бои, грундове, покрития структурни мазилки, лазури и лакове, тапети и декоративни продукти, специални епоксидна покрития за подове, компютъризирани системи за тониращи бои, лакове и покрития.

Бои, лакове, мазилки, термоизолации CAPAROL

Днес продуктите CAPAROL присъстват в над 29 страни и се разпознават с колоритния си слон, символ който представлява същността на качеството и немската традиция. CAPAROL производственият обект в Ober - Ramstadt е един от най-модерните и иновативни професионални производствени завода за боя, като се използва революционна технология и щадящи околната среда продукти.

ПРОДУКТИ ПО КАТЕГОРИИ

Грундиране, Импрегниране
Мазилки , Шпакловъчни смеси
Системи за реставриране на исторически паметници