Търсене в продукти ...

Импрегниращ пожарозащитен разтвор за дърво Caparol CapaTherm Holz Flammschutzsalz Acepyrit forte

Импрегниращ пожарозащитен разтвор за дърво Caparol CapaTherm Holz Flammschutzsalz Acepyrit forte

Производител:

DAW DAW

Опаковка:

5 кг.
20 кг.

Цена:

CapaTherm Holz Flammschutzsalz Acepyrit forte 5 kg. : 80.99 лв./бр. без ДДС ( 16.20 лв./кг. без ДДС )
CapaTherm Holz Flammschutzsalz Acepyrit forte 20 kg. : 775.31 лв./бр. без ДДС ( 38.77 лв./кг. без ДДС )

Описание:

CAPATHERM® Holz Flammschutzsalz Acepyrit forte осигурява защита на дървото и дървените материали срещу запалва- не. Импрегнираното с този продукт дърво е трудно горимо (B1 съгласно ÖNORM B 3805), респективно трудно запалимо (съгласно DIN 4102). При пожар покритието възпрепятства за кратко запалването на дървената основа. CAPATHERM® Holz Flammschutzsalz Acepyrit forte забавя разпростирането на огъня. Не се наблюдава тлеене на защитените повърхности. Намалява риска от щети.

Приложение:
Това специално защитно покритие срещу пожари се използва за нанасяне върху дърво и дървени материали от затворени, вътрешни помещения, напр.покриви, дървени облицовки, складове, навеси за инструменти, изложбени зали и др., но и в жилищни площи. Подходяща, общо взето за класове на опасност 1 и 2, съгласно ÖNORM B 3802, глава 2. Подходяща и за абсорбиращ текстил с ниско съдържание на синтетични материа- ли, свързани към дървени елементи, обработени с този продукт. CAPATHERM® Holz Flammschutzsalz Acepyrit forte не се използва за дърво, изложено на дъжд, на почвена влага или контакт с вода. Продуктът не трябва да се използва и за повърхности, които са в контакт с неопаковани храни и напитки.

Цветове:

Жълтеникаво-прозрачен

Разходна норма:

Около 200 g/m2/слой

Документация:

Всички цени на продукти са без ДДС.
Венера ЕООД си запазва правото на промени в обявените в сайта цени. Възможно е несъответствие на посочените цени в сайта или снимките на продуктите с действителните.

Грундиране, Импрегниране
Мазилки , Шпакловъчни смеси
Системи за реставриране на исторически паметници
За здравни заведения
Върни се в началото на страницата