Грунд Caparol OptiGrund E.L.F.

Грунд Caparol OptiGrund E.L.F.

Производител:

DAW DAW

Опаковка:

10 l.

Цена:

65.11 лв./бр. без ДДС

Описание:

Висококачествен, заздравяваща и осигуряващ сцепление на основата с последващите слоеве грунд, специално създаден за външни повърхности.

Препоръчва се за високо абсорбиращи, порьозни основи за интериор и екстериор, дори за вътрешни стени с гипсови шпакловки и гипсокартонени плоскости, преди нанасянето на дисперсионни, силиконови или полимерни бои. Подходящ е за затворени помещения с недостатъчна вентилация или такива, в които се произвеждат или съхраняват хранителни продукти. Акрилен грунд по специална технология на основата на Syl-Acryl, с дълбоко проникващо действие и високи хидрофобни свойства. Формулата съдържа специален UV-индикатор, който позволява установяването на наличие/отсъствие на грундиращ слой. Затова преди нанасяне на покритието се внимателно се изстъргва основата и се осветява с UV светлина. OptiGrund E.L.F. се отличава при облъчването със синьо-виолетовo отражение (рефлекция).

Цветове:

Син-транспарентен

Разходна норма:

В зависимост от абсорбиращата способност и състоянието на основата разходът е приблизително 150 – 200 ml/m². Точният разход може да се установи след пробно нанасяне на конкретната повърхност.

Документация:

Всички цени на продукти са без ДДС.
Венера ЕООД си запазва правото на промени в обявените в сайта цени. Възможно е несъответствие на посочените цени в сайта или снимките на продуктите с действителните.

ПРОДУКТИ ПО КАТЕГОРИИ

ТОП ПРОДУКТИ CAPAROL
Грундиране, Импрегниране
Мазилки , Шпакловъчни смеси
Епоксидни подове и защита на бетон
Системи за реставриране на исторически паметници